3qoolrvwqtcpriarwovs

Erityisherkän elämää -verkkokurssi

Käytännöllinen, inhimillinen, ymmärrystä ja iloa lisäävä kurssi erityisherkälle ja herkälle


Sanotaan että herkkyys on lahja että rasite - miten opin löytämään sen lahjana? Miten opin löytämään tasapainoa maailman menossa, joka tuntuu itselleni liian kovalta?

Erityisherkkyyden, sen paremmin kuin muidenkaan piirteiden, ei ole hyvä antaa määritellä sitä MITÄ voit tehdä, vaan ensisijaisesti ne vaikuttavat siihen MITEN juuri sinulle on paras tapa tehdä haluamiasi asioita.

ERITYISHERKÄN ELÄMÄÄ -verkkokurssilla käydään lävitse arkipäivän asioita, joiden huomioiminen ja oman näköiseksi tekeminen auttaa kohti hyvinvointia.

Käytännöllinen, inhimillinen, itsetuntemusta ja iloa lisäävä kurssi erityisherkälle ja herkälle

 • 7 viikkoa kestävä verkkokurssi käsittelee erityisherkkyyteen liittyviä teemoja, voimavaroja ja sudenkuoppia.
 • Kurssi sisältää viikoittaiset podcast-tyyppiset äänitteet, kirjallista materiaalia sekä käytännönläheisiä harjoituksia. Kurssimateriaalin voit ladata itsellesi.
 • Kurssiin kuuluu myös 4 rentoutusäänitettä, jotka jäävät käyttöösi.
 • Tämän lisäksi tutustut haastatteluäänitteissä ihastuttaviin erityisherkkien kurssikummeihin ja heidän näkemyksiinsä erityisherkille läheisistä aiheista.
 • Kurssin hinta 49€ 

Kurssin jälkeen

 • huomaat löytäneesi itsestäsi voimavaroja ja työkaluja kohdata tilanteita, jotka aiemmin helposti suistivat raiteiltaan.
 • osaat tunnistaa paremmin tarpeitasi, milloin on aika hiljentää, milloin on aika ottaa kevyemmin ja analysoida vähemmän.
 • opit tekemään rauhaa itsesi kanssa ja löydät hyväksyntää itseäsi kohtaan arvostelun sijaan - tarpeeton häpeä ja itsesyytökset kun vain lisäävät kuormittuneisuutta

Kurssi sopii myös sinulle joka et ole varma oletko erityisherkkä vai et, mutta herkkyys ainakin jollakin tavalla koskettaa sinua.


Etene omassa tahdissasi, omalla tavallasi sitoutuen

 • Kurssimateriaalin saat aina kerran viikossa, kullakin viikolla on oma teemansa. Voit luonnollisesti valita itsellesi sopivan hetken kuunnella äänitteitä. Kurssimateriaalin voit ladata itsellesi.
 • Kurssi sisältää myös tehtäviä, jotka sopivat hyvin arkeen: niiden ei ole tarkoitus lisätä kuormittumista, mutta ne kysyvät sinulta sitoutumista omaan hyvinvointiisi.
 • Voit edetä kurssilla myös omaan tahtiisi, kurssisivustolle on pääsy maaliskuun loppuun saakka. Voit myös ladata kurssimateriaalit itsellesi talteen.
 • Verkkokurssi ei sisällä henkilökohtaista valmennusta tai ohjausta, mutta kurssisivulla voi kysyä lisää tai jakaa kokemuksia. Palaamme tarvittaessa paljon keskustelua herättäneisiin aiheisiin. Vertaistuen ja tutkimisen voima on tärkeä osa matkaa. On kuitenkin myös täysin ok käydä kurssia itsekseen, osallistumatta keskusteluun.
 • Kurssi kestää 7 vk. Kurssin ensimmäisen viikon materiaalin saat käyttöösi heti tilattuasi. Seuraavien viikkojen materiaalit ilmestyvät aina viikon välein.
 • Kurssin hinta 49€
 • Ilmoittaudu mukaan maksamalla kotimaisella verkkopankkimaksulla TÄÄLTÄ

Voit aloittaa kurssin vaikka heti!Huomioitavaa

Verkkokurssi ei sisällä henkilökohtaista valmennusta tai ohjausta, mutta kurssisivulla voi hyvinkin kysyä lisää tai jakaa kokemuksia. Palaamme tarvittaessa paljon keskustelua herättäneisiin aiheisiin.

Kurssi ei sovellu akuutin uupumuksen hoitoon, mutta voi toimia hyvin tukena muiden hoitomuotojen yhteydessä.

Kurssin ohjaajat

Eevi Minkkinen


Eevi on työskennellyt ihmisten parissa monenlaisissa tehtävissä, sairauksien parissa sairaalassa, kunnon kohotuksen parissa personal trainerina sekä itsetuntemuksen teemojen äärellä itsetuntemusohjaajana ja kouluttajana.

Luontainen veto tutkia ihmisyyttä ja tunteita on ollut lapsesta alkaen. Eevin taustaan kuuluu nuoruudessa vahvasti kielletty herkkyys, sen päälle rakennettiin valtavia suojakuoria ja panssareita.

Eniten Eevi on oppinut elämältä itsestään, juuri niiden elämän käännekohtien kautta. Tänä päivänä Eevi osaa olla kiitollinen herkkyydestään, vaikka toki tämä on lopun elämän harjoitus joka ei suinkaan ole se helpoin juttu.

Tuula Ahde

Erityisherkän elämää –sivuston perustaja ja ylläpitäjä. Tuula toimii kurssilla kokemusasiantuntijan roolissa. Tuula on ollut mukana taustajoukoissa Suomen erityisherkät ry:ssä sen perustamisen valmisteluista asti ja on yhdistyksen asiantuntijapaneelin jäsen. Hän on aktiivisena jäsenenä useissa kansainvälisissä HSP-ryhmissä sekä -yhteisöissä.

Oma matka erityisherkkyyden ja itsetuntemuksen opintiellä sisältää edelleen päivittäin uusia oivalluksia ja arvokkaita kohtaamisia, mutta myös haasteita. Suorittamisen kautta haettu hyväksyntä, liika tunnollisuus ja oman kehon kuuntelun unohtaminen ovat johtaneet useampaan pohjakosketukseen. Hyväntuulisuuden ja ilon kautta on tämä sosiaalinen introvertti kuitenkin sieltä ylös rämpinyt.

Kurssiohjelma


  Tervetuloa
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua päivän kuluttua
  Viikko 1
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua päivän kuluttua
  Viikko 2
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua päivän kuluttua
  Viikko 3
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua päivän kuluttua
  Viikko 4
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua päivän kuluttua
  Viikko 5
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua päivän kuluttua
  Viikko 6
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua päivän kuluttua
  Viikko 7
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua päivän kuluttua
  Extrat
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua päivän kuluttua

Tälle kurssille ei oteta uusia osallistujia